Motherhood

Ова видео ќе го разнежни и најтврдото срце! А можеби и ќе го расплаче…

Тие се во љубов веќе 66 години, а потоа тој оди во болница… Таа е постојано со него, го држи за раката и тогаш почнува песната, нивната песна која ја пеат заедно.

Слушнете ја најемотивната изведба на песната “Ѕоу Are My Sunshine”.

Напиши коментар