Prison brake

Погледнете како мајката панда се грижи за своето чедо (Видео)

Бебето панда изгледа неодоливо обидувајќи се да избега од креветот и да си најде некоја занимација, затоа што не му се спие.

Но неговата мајка е многу внимателна и знае кога е време за спиење, па затоа го враќа своето чедо назад.

Погледнете како мајката се грижи за своето непослушно дете:

http://www.youtube.com/watch?v=uZF6W8E2QjY

Напиши коментар