Like

Погледнете како овој човек влече комбе само со неговиот нос!

Џанг Јилонг изведе еден бизарен трик на Саемот за автомобили во Кина, кога облечен во костим како Ума Турман во филмот Убиј го Бил, влечеше едно комбе, користејќи го само својот нос.

Јилонг е касакадер, познат по своето остро око со кое детектира опасност и со студена глава кога ќе се соочи со неа. Се чини дека во оваа прилика, уште еден негов орган го доби епитетот по ќе остане препознатлив – најсилниот каскадерски нос.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

По краткото загревање, Јолинг ја закачил сајлата на предниот браник од комбето, а потоа на другиот дел од сајлата ставил метален додаток во облик на две мали куки, кои соврешно одговарале на неговите ноздрви.

На воодушевување на публиката, комбето навистина почнало да се движи исклучително под сила на неговиот нос.

Напиши коментар