Motherhood

Симпатично видео: Како изгледа кога родителите се однесуваат како деца

Овој симпатичен млад брачен пар очигледно знае како добро да се забавува.

Во ова видео тие се снимале додека се возеле со автомобилот пеејќи ја песната од популарниот Дизни анимиран филм “Frozen”. Очигледно родителите подобро се забавуваат од својата ќерка која седи на задното седиште и целосно го игнорира нивниот перформанс. Кој знае, можеби не ен навикната на такви забавни точки од своите родители? Секако, не е лошо да бидете како дете од време на време.

Напиши коментар