Prison brake

Ужасно видео кое ќе ве откаже од цигарите

Сите знаеме дека цигарите содржат катран и други канцерогени состојки, но едвај сваќаме колку одвратно изгледаат овие работи кога ќе стигнат до нашите бели дробови.

Погледнете го овој експеримент (или директно преминете на 2:37 за основното дејствие), кој го симулира пушењето на 400 цигари или количина од 20 кутии, кои пушачите ги консумираат за еден месец.

За оние кои употребуваат кутија и повеќе цигари на ден, ситуацијата е страшна.

Напиши коментар