Like

Вака звучат 45 милиони долари

Гудачкиот инструмент кој е во 18-тиот век го направил италијанскиот мајстор Страдивари, се смета за најдобриот од својата врста. Оваа пролет куќата Sotheby се припрема за аукција на Stadivarius виолата која е со почетна цена од 45 милиони долари, а сега имате прилика да слушнете како звучи таа мултимилионска виола.

Напиши коментар