Like

10 фотографии кои ќе ја стоплат вашата душа подобро од пролетното сонце

Дури и кога имаме лош ден, некои работи секогаш можат да нè израдуваат, како искрена насмевка, заљубениот поглед на нашето домашно милениче или да бидеме сведоци на еден случаен чин на љубезност.

Би било супер ако можеме да сочуваме вакви моменти за дождливи денови.

Па, не е дури и толку невозможно.

Оваа галерија со слики сигурно ќе донесе насмевка на вашето лице. 🙂

Ова куче дипломирало училиштето за кучиња и е многу возбудено поради тоа 🙂
„Тетка ми е во инвалидска количка и затоа никогаш не била на плажа.
Конечно, по 37 години, ужива на плажа“.
Човек им нуди на случајните минувачи да го истражуваат универзумот со него
„Мојата прабаба и јас споделуваме роденден. Ова беше фотографирано на нејзиниот стоти и
мојот деветнаесетти роденден“.
„Ја сликав мојата внука во најдобар можен момент“.
„Баба и Гас се неразделни. Тој секогаш се грижи за неа“

Напиши коментар