Like

10 луѓе сликале интересни сцени од хотелот во кој со задоволство ќе се вратат

Постојат многу добри хотели во светот, но и многу од оние за кои „катастрофа“ е соодветен опис.

Овој пат ќе се фокусираме на тие кои се добар пример. Подолу ќе видите 10 интересни сцени што гостите ги сликале во хотелите што дефинитивно треба да се пофалат. 🙂

„Погледнете ја четката во бањата во мојата хотелска соба!“

„Вака ме пречекаа крпите во хотелската соба.“

Тие можеле да изберат какви перници сакаат во нивната хотелска соба.

„Јас на шега побарав слика од Џејмс Ерл Џонс во мојата хотелска соба за време на мојата онлајн резервација. Тие навистина ми ја остварија желбата!“

Како ги вртите ролните од тоалетна хартија? Оваа хотелска бања има 2 спротивни ролни тоалетна хартија, така што сите ќе бидат среќни.

Кога влегоа во нивната хотелска соба, ги дочека интересна глетка.

Овој хотел им подарува на своите гости гумени патки за пливање.

„Нашата хотелска соба имаше дури и комплет со игла, конец и резервни копчиња!“

„Хотелот во кој ја поминувавме ноќта претходно бил банка. Тие го претворија трезорот во хотелски бар!“

„Овој хотел во Германија има мини бањи за деца.“

Напиши коментар