Like

Детски маски со ликот на Сунѓер Боб, први во колекцијата на Никелодеон

Никелодеон сака да го направи носењето на маски малку позабавно за вашето семејство.

ViacomCBS произведува маски за повеќекратно користење за возрасни и за деца со ликовите на Никелодеон, започнувајќи со линијата на маски за деца. Тие ќе бидат проследени со маски инспирирани од PAW Patrol, Blue’s Clues&You!, и JoJo Siwa. Покрај тоа, ViacomCBS ќе лансира маски инспирирани од емисиите на MTV и CBS.

Сите средства од маските на Никелодеон ќе бидат донирани на Save the Children.

Погледнете ги различните Сунѓер Боб маски подолу и продолжете да го следите Никелодеон за новите изданија на маски, кои ќе бидат достапни кај трговците на мало до крајот на летото.

Напиши коментар