Like

Девојчето побарало од татко ѝ да ѝ даде креда, кога видел што прави тој останал изненаден

Безопасната детска игра стана прилично чудна кога малото девојче побара од тато ѝ да ѝ даде креда.

Ова е доказ дека на децата треба да им се ограничи гледањето на телевизија. 😀

Го обележа „местото на злосторството“

Напиши коментар