Like

Eкипата по карантинот конечно успеа да се дружи, видете како се заштитија

Ова друштво неможеше да се дружи за време на карантинот, но сега тие конечно беа во можност повторно да се соберат и заедно да се напијат пијачка.

Сепак, нивното дружење не изгледаше како порано. Продолжија со социјално дистанцирање, па мораа да дојдат до необично решение. 🙂

Напиши коментар