Like

Гостинот сподели бизарна фотографија од најмалата хотелска соба во која некогаш престојувал

Овој турист знаел дека неговата хотелска соба во Санкт Петербург нема да биде премногу раскошна затоа што тој не платил многу за неа, но сепак бил разочаран кога видел што всушност добил за тие пари.

Легнал на креветот и ја сликал најмалата просторија во која некогаш престојувал.

Една фотографија е доволна. 🙂

Погледнете како изгледаше неговата хотелска соба:

Напиши коментар