Like

Како изгледа реинкарнација на стари фотографии!? :)

Сите се сеќаваме на детството, време кога немавме многу грижи и кога главна мисија беше да се забавуваме и дружиме со пријателите.

Старите фотографии ни помагаат да се вратиме во тие времиња, барем за еден момент.

Некои луѓе дури одлучуваат да одат чекор подалеку и да се обидат да ги рекреираат своите стари фотографии, а тоа честопати изгледа смешно. 🙂

Погледнете 20 интересни примери.

„Како бебе сакав да носам перики, денес на 21 година имам слична фризура“.

„Поминаа 15 години и ние сè уште сме најдобри пријатели“.

„Јас во дворот – 2003 и 2020 година“.

„Втората фотографија е направена 23 години по првата“.

„По повеќе од 40 години …“

„После 12 години на исто место во исто опкружување …“

„После 26 години повторно имам слична фризура. На левата фотографија имав 6 години, сега имам 32 години.“

„10 години поминаа брзо“.

„Фотографијата подолу е направена 18 години по оваа погоре“.

„Божиќ 2004/Божиќ 2017 година“

„Ние рекреиравме стара фотографија од 1990-тите“.

„Се сликав со мојот мал брат како го чисти тоалетот, 7 години подоцна ја направивме истата фотографија“.

„Најдов стари шноли за коса, па сакав да ја рекреирам фотографијата (2002 и 2020)“.

„Божиќ 2007/Божиќ 2015 година“

„На фотографијата погоре, мојата братучедка ме држеше во 1984 година, истото го повторивме и во 2011 година“.

„Првата фотографија е од 2004 година, втората е направена во 2017 година.“

„2016/2020 година”

„Мама и јас, 2001 и 2017 година.“

„Во истиот базен, 30 години подоцна – на првата фотографија сум бебе, а во втората татко“.

„Брат ми и јас, 1990 и 2017 година“.

Напиши коментар