Like

Келнерот напиша порака во кафулето што ги натера гостите на размислување

Зошто воопшто има луѓе кои се иживуваат врз луѓето што апсолутно не се виновни за ништо?

Келнерите честопати се жртви на вербално насилство и потсмев, па затоа некој реши да му стави крај на тоа.

Тој на гостите им напиша порака по што ќе размислат внимателно. 🙂

Еве што се вели во пораката:

Напиши коментар