Like

Луѓето покажаа како изгледа храната што ја нарачаа во рестораните со Michelin ѕвезда

Ресторани низ целиот свет работат напорно за да ја освојат оваа престижна награда – Michelin ѕвездата.

Во такви ресторани, масата се чека со месеци, а јадењата што се служат во нив се вистински ремек-дела.

Овие луѓе биле во ресторани со таа престижна ѕвезда и ја фотографирале храната што им се служела.

Напиши коментар