Like

Нарачаа роденденска торта без украси, кога ја видоа се изнасмеаја

Нарачаа роденденска торта без декорации, кога ја видоа се изнасмеаја.

За да го прослават роденденот, овие луѓе решија да нарачаат торта во локалната слаткарница. Тие сакаа да биде скромна и едноставна, но сигурно не мислеа на ова.

Беа прилично изненадени кога ја видоа. 😀

hbd = happy birthday. (Среќен роденден) 😀

Напиши коментар