Like

Некој стави реклама на продажба на автомобил, една работа ги натера потенцијалните купувачи да се смеат

Лицето се обидело да го продаде автомобилот, но случајно го испомешало редоследот и рекламата добила сосема ново значење … 😀

Напиши коментар