Like

Некој во супермаркетот сликал одвратна сцена што го натерала да се откаже од шопингот

Веројатно наидовте барем еднаш на луѓе кои допираат пекарски производи со прсти во супермаркетите. Тие дури и не размислуваат да стават ракавици за еднократна употреба како и сите други клиенти.

Одвратно, зарем не?

Сепак, има и многу полоши примери. Погледнете што на пример направил овој човек. Отишол чекор подалеку. Тој сакал да се увери дека она што го купува е квалитетно и вкусно …

Еве како го фати фотоапаратот:

Напиши коментар