Like

Сигурно никогаш не сте виделе ваква бизарна уметност на ноктите, зошто некој би го имал ова на ноктите?

Сега можеме да кажеме дека сме виделе сѐ.

Ако мислевте дека вашата козметичарка претерала со украсување на ноктите, ова видео ќе ве убеди дека секогаш може да биде и полошо.

Жена што раѓа бебе …

Напиши коментар