Like

Уметник од Мексико користи тава и јајца за да направи појадок што не можете да го одбиете

Пржените јајца не мора да бидат здодевни.

Тоа го знае и Michele Baldini, 21-годишен уметник од Мексико.

Покрај тоа што може да ви направи појадок што ќе ви го разубави целиот ден, тој е и студент по медицина.

Неговите дела можете да ги најдете на Инстаграм профилот The Eggshibit.

Напиши коментар