Like

Жената го замоли кучето да лае потивко, неговата неочекувана реакција ги натера сите да се смеат – ВИДЕО

Интернетот е полн со разни видеа со кучиња, но само неколкумина успеаја да станат вирални и да направат милиони луѓе да се смеат.

Ова е дефинитивно еден од оние што со причина стана хит на интернет.

Жената го замолила нејзиното куче да лае потивко, а тоа ја послушало. Неговото видео заврши во една јапонска ТВ емисија.

Кој не би го сакал кога е толку добро? 🙂

Напиши коментар