Категорија

Здраво тело

Категорија

Ако јадете една на ден, организмот ќе ви биде благодарен, ОВА се сите нејзини придобивки. Киселите краставици содржат бројни витамини. Има малку луѓе кои не сакаат кисели краставици и затоа често се наоѓаат на менито. Кисели краставици содржат голема количина на вода, протеини, многу малку масти и прехранбени влакна. Покрај…

Инстант детоксикација за која ние копнееме во пост-празничните денови. По празниците и обилното уживање во храната и пијалаците во јануари, започнува добро познатата традиција…

Вистинските симптоми на шеќерната болест можат да не наведат на погрешни заклучоци … Дури и благо покачен шеќер во крвта чии симптоми не се…