Категорија

Здраво тело

Категорија

Просото има сладок вкус. Оваа житарка им се препорачува на сите, бидејќи го снабдува телото со различни корисни состојки. Каменот во бубрегот може да биде многу непријатен и нездравата исхрана (внес на големи количини на сол и маснотии) придонесува за негово формирање. Овој проблем може да се реши на природен…

Досадната инфекција со кандида може да биде полесно излечена ако на медикаментите им ја додадете силата на природните лековити средства. Варете еден литар бело…