Категорија

Здраво тело

Категорија

Велигденската трпеза нуди толку многу вкусни деликатеси што тешко може да им се одолее. А со консумирање премногу храна доаѓа непријатната подуеност. Како и да е, не треба да се „штедите“ при уживањето во велигденските оброци, затоа што пронајдовме рецепт за пијалок што ќе направи надуеноста да исчезне додека да…

Пушењето марихуана, дури и кога не е честo, го зголемува ризикот од компликации при заболување со КОВИД-19, предупредуваат експертите…