Категорија

Здраво тело

Категорија

Ако сте врзани за креветот и наутро ви е тешко да станете, оваа вест може да ве интересира. Невронаучникот Џим Хорн верува дека жените можат да доживеат зголемено ниво на психолошки стрес поради недостаток на спиење, но ова не е толку веројатно за мажите. Во изјавата за Mail Online, професорот…

Здрав пијалак што речиси секоја домаќинка го има во кујната! Експертите апсолутно се согласуваат – јаболковиот и оризовиот оцет го чуваат организмот од опасни…