Категорија

man fashion

Категорија

Милиони муслимани низ целиот свет пронајдоа различни начини за одбележување на Рамазан оваа година, бидејќи ограничувањата што ги наметнаа земјите да го спречат ширењето на Корона вирусот затворија џамии и забранија собири. Ова е кога 1,8 милијарди муслимани во светот се воздржуваат од јадење, пиење, пушење и секс од изгрејсонце…

Децата од најраната возраст сакаат да се дружат со боенки се до училишните денови, да уживаат во светот на…