Категорија

man fashion

Категорија

Тоа што се практикува во модните светски метрополи, некои модни икони сакаат да ни го доловат и во Скопје. Така младиот и надежен каратист Никола Иловски направи фотосесија во која фокусот на парчињата облека е во длабоките сини морски тонови и кармин црвената боја. Искомбиниран со добри наочари, е добитна…