← НАЗАД НА БОЗА
Свеќници и свеќи за елеганција и мистика

Свеќници и свеќи за елеганција и мистика

Доколку сакате да го украсите својот дом, да му дадете нота на елеганција, романтика и префинетост, или едноставно доколку сакате да внесете промена...

Мојот дом | Нема коментари

Избор на подна облога

Избор на подна облога

На пазарот денес се нудат голем број на подни облоги кои, во согласност со трендовите, постојано се усовршуваат и добиваат нови функционалности....

Мојот дом | Нема коментари

Внесете светлина во дневната соба

Внесете светлина во дневната соба

  Дневните соби денес претставуваат повеќенаменски простори во кои се гледа телевизија, се обедува, се јаде, се комуницира или се чита. Доколку...

Мојот дом | Нема коментари

Како да го исчистите домот?

Како да го исчистите домот?

За отстранување на нечистотиите во домот (кои се внесуваат во домот 80% преку чевлите) најдобро помагало е правосмукалката. Правосмукалките се...

Мојот дом | Нема коментари

Столиците во вашиот дом

Столиците во вашиот дом

Носењето на одлука за тоа какви столици ќе се купат може да биде сложена задача, бидејќи на пазарот има голем избор на различни модели, бои, материјали и...

Мојот дом | Нема коментари

Гумени полици

Гумени полици

Интересна идеја за да ја употребите дупнатата внатрешна гума од вашиот велосипед. На лесен начин направете си ѕидна полица која ќе можете да ја полните...

Мојот дом | Нема коментари

Луксуз на јахта

Луксуз на јахта

Српската манекенка Сандра Мељниченко, позната во јавноста како членка на некогашната женска група “Моделс” го има целиот луксуз на...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk