Категорија

Sweet Home

Категорија

Можеби сте едни од оние кои сакаат да внесат некаква промена во домот. Ние ќе ви дадеме неколку идеи за стикери за ѕидови кои ќе внесат свежина и живот во вашиот дом. Многу е едноставно и практично, само ја одлепувате лепенката го ставате стикерот на ѕид и работата е завршена.…

Витражот потекнува уште од времето на Византија каде парчиња стакло биле спојувани со стопено олово. Најголема примена имало во изградбата на катедралите, црквите и…

Сината боја е многу повеќе од една боја од спектарот која човечкото око може да ја забележи. Таа е дел од човечката природа, симбол…