Категорија

Sweet Home

Категорија

Инспиративни бои и широк спектар на геометриски форми се основата на овие модерни колекции на килими. Живописните килими во различни бои нудат дизајн кој на просторот ќе му додаде карактер ќе создаде забавна и смела атмосфера. Овие килими се вклопуваат во модерниот начин на живот. “Дизајнирани се да одговараат на…

Дали некогаш сте размислиле да ги промените стереотипите во важиот дом и неговото уредување. Пробајте со нешто ново, нешто поразлично од она што сите…

Основната функција на закачалките е да ги држат палтата, чантите и останата облека која во моментот не ја носите. Тие помагаат просторот, независно дали…

Овој интересен проект е наречен Uroko House. Тоа е комбинација на кревет кој е целосно опкружен со полукружно дизајнирана полица за книги, што на…