← НАЗАД НА БОЗА
Одлучете се за тапет

Одлучете се за тапет

„Зборувај потивко, и ѕидовите имаат уши“. Дали некогаш сте помислиле дека тие имаат и лице? Со креативните тапети, кои се голем хит оваа година во...

Мојот дом | Нема коментари

Практично и естетско решение за мал простор

Практично и естетско решение за мал простор

Кај нас постојано се потврдува констатацијата дека  преовладуваат мали станови и општо, мали простории. Додека чекаме да се промени овој тренд или да се...

Мојот дом | Нема коментари

КАКО ДО МАНИМАЛИСТИЧКИ СТИЛ ВО ДОМОТ ???

КАКО ДО МАНИМАЛИСТИЧКИ СТИЛ ВО ДОМОТ ???

Минималистичкиот дизајн во домашното уредување внесува помалку стрес и поголема уредност на просторот. Нередот е форма на визуелно одвлекување на...

Мојот дом | Нема коментари

Минималистички дизајн на ентериерот

Минималистички дизајн на ентериерот

Минимализмот во својата основна филозофија опфаќа чистина и едноставност. Минималистичкиот дизајн се базира на есенцијални и едноставни елементи во...

Мојот дом | Нема коментари

Неверојатни трансформации на просторот

Неверојатни трансформации на просторот

Не губете надеж! И од старите и разрушени домови може да се направат луксузни и модерни простории. Но, за тоа ќе ви треба само добар архитект и нормално...

Мојот дом | Нема коментари

Совети за идеална детска соба

Совети за идеална детска соба

Детските соби се повеќе стануваат неизбежен дел кога станува збор за уредување на домот. Причината е многу едноставна, италијанските дизајни никого не...

Мојот дом | Еден коментар

Шаренило во домот

Шаренило во домот

Ова е еден интересен предлог за оние кои сакаат да го избегнат сивилото и монотонијата во модот. Весели бои, цветови, ѕидови во различна боја... Особено...

Мојот дом | Нема коментари

Романтична спална соба

Романтична спална соба

Претворете ја спалната соба во стилска соба за љубов и потопете ги сетилата во една почувствителна реалност. За тоа не ви е потребно целосно да го...

Мојот дом | Нема коментари

Уметност во домувањето

Уметност во домувањето

Оваа убава и несекојдневна куќа ја проектираше јапонскиот архитект Каторо Иде, кој  уште еднаш ни потврди дека архитектурата е уметност во која треба...

Мојот дом | Нема коментари

Црно – бели идеи во домот

Црно – бели идеи во домот

Во целосен контраст на последните неколку “обоени” сезони во модата за домот, оваа сезона настапуваат црното и белото. Кога зборуваме за црно и бело во...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk