← НАЗАД НА БОЗА
Со мирисот внесете расположение и збогатете го вашиот дом

Со мирисот внесете расположение и збогатете го вашиот дом

За пријатна атмосфера во вашиот животен простор би требало да ставите акцент на аромите кои предизвикуваат позитивни вибрации и чувства, ја...

Мојот дом | Нема коментари

Прекрасни шољи за топли пијалоци

Прекрасни шољи за топли пијалоци

Топло кафе, чај, какао... ова се нашите омилени пијалоци за овој период од годината. Уживањето е многу поголемо кога овие пијалоци ќе ни ги послужат во...

Мојот дом | Нема коментари

Боите и расположението во домот

Боите и расположението во домот

Неутралните бои (црна, бела и сина боја) сеуште се најчестиот избор за внатрешен дизајн, бидејќи тие можат лесно да се адаптираат на други детали во...

Мојот дом | Нема коментари

За топлина во домот

За топлина во домот

Камините и печките се најстарите облици на систем за загревање на домот. Како поради естетиката, така и поради свеста на луѓето за здравјето, околината...

Мојот дом | Нема коментари

Боите во кујната

Боите во кујната

При уредување на кујната, освен распоредот на елементите, изборот на материјалот и внимателното планирање на просторот, не треба да се заборава еден...

Мојот дом | Нема коментари

Домот во виолетово – мистика и смиреност

Домот во виолетово – мистика и смиреност

Сакате мистика, а истовремено и неверојатна смиреност во домот??? Тоа е боја во која се споени стабилноста на сината боја и енергијата на црвената боја....

Мојот дом | Нема коментари

Одржување на мебелот од кожа

Одржување на мебелот од кожа

Кожниот мебел лесен e за одржување, доволно е да се придржувате на едноставните упатства и вашата гарнитура ќе засjae со целосен сјај. Гарнитурата редовно...

Мојот дом | Нема коментари

Детали за совршен дом

Детали за совршен дом

При уредувањето на домот изборот на детали е многу важен аспект. Своите четири ѕида можете да ги направите поинтересни и поубави на повеќе начини....

Мојот дом | Нема коментари

Розеви кујни

Розеви кујни

Кујната е простор кој ја наследува традицијата на огништето поврзано со собирање на членовите на семејството. Денес, тенденција е кујната првенствено...

Мојот дом | Нема коментари

Внимателно со црвената боја

Внимателно со црвената боја

Црвената боја го прави домот потопол, меѓутоа  со неа мора да се биде многу внимателен. Црвената боја го симболизира огнот, а со самото тоа и...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk