← НАЗАД НА БОЗА
Интересни полици за книги кои ќе го разубават вашиот дом

Интересни полици за книги кои ќе го разубават вашиот дом

Вчера предложивме неколку решенија како да го средите хаосот од книги во вашиот дом. Сето тоа би било залудно доколку не поседувате полици за книги....

Мојот дом | Нема коментари

Средување на хаосот од книги во домот

Средување на хаосот од книги во домот

Имате многу книги во својот дом и сигурно ви се случило да се најдете во ситуација да барате одредена книга, а да не можете да ја најдете. Не сте сигурни...

Мојот дом | Нема коментари

Интересни предлози како да изгледа вашата градина

Интересни предлози како да изгледа вашата градина

Градината е местото каде најчесто се одмараме. Таму го пиеме утринското кафе, имаме пријатни семејни ручеци, интимни вечери под свеќи... Во зависност од...

Мојот дом | Нема коментари

Еве зошто треба да имате цвеќиња во домот

Еве зошто треба да имате цвеќиња во домот

Загадувањето на воздухот во просториите во кои живееме и работиме може да биде опасно за здравјето на човекот. Присуството на одредени билки го...

Мојот дом | Нема коментари

Домот од соништата!

Домот од соништата!

Има ли нешто порелаксирачко од куќа која се наоѓа покрај вода и шума, а освен тоа и самата таа располага со еден голем базен? Овој дом се наоѓа во...

Мојот дом | Нема коментари

„Позеленете“ го домот

„Позеленете“ го домот

Секој од нас може да направи неколку ситници и да помогне во глобалното штедење на енергијата и ресурсите и заштитата на животната средина. Еве десет...

Мојот дом | Нема коментари

Изборот на рамки за слики

Изборот на рамки за слики

Убаво наместената соба изгледа недовршено ако нема уметнички слики по зидовите. Сепак, и најубавите слики, графиките или огледалата ќе изгледаат лошо...

Мојот дом | Нема коментари

Претворете ја старата спална во нова во седум потези

Претворете ја старата спална во нова во седум потези

Во седум потези можете многу лесно и едноставно да ја трансформирате старата спална соба, и од неа да направете луксузен и удобен рај за себе. 1-...

Мојот дом | Нема коментари

Линии како декорација на домот

Линии како декорација на домот

Дали хоризонтални или вертикални, широки или тенки, линиите може целосно да ја променат перцепцијата на вашиот простор за живеење. Ќе ја разиграат...

Мојот дом | Нема коментари

Мириси за смирен дом

Мириси за смирен дом

Вашиот дом е местото каде го поминувате поголемиот дел од вашето слободно време. Вашата удобност е најбитниот момент кој го нуди домот. Смирената и...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk