← НАЗАД НА БОЗА
Домот од соништата!

Домот од соништата!

Има ли нешто порелаксирачко од куќа која се наоѓа покрај вода и шума, а освен тоа и самата таа располага со еден голем базен? Овој дом се наоѓа во...

Мојот дом | Нема коментари

„Позеленете“ го домот

„Позеленете“ го домот

Секој од нас може да направи неколку ситници и да помогне во глобалното штедење на енергијата и ресурсите и заштитата на животната средина. Еве десет...

Мојот дом | Нема коментари

Изборот на рамки за слики

Изборот на рамки за слики

Убаво наместената соба изгледа недовршено ако нема уметнички слики по зидовите. Сепак, и најубавите слики, графиките или огледалата ќе изгледаат лошо...

Мојот дом | Нема коментари

Претворете ја старата спална во нова во седум потези

Претворете ја старата спална во нова во седум потези

Во седум потези можете многу лесно и едноставно да ја трансформирате старата спална соба, и од неа да направете луксузен и удобен рај за себе. 1-...

Мојот дом | Нема коментари

Линии како декорација на домот

Линии како декорација на домот

Дали хоризонтални или вертикални, широки или тенки, линиите може целосно да ја променат перцепцијата на вашиот простор за живеење. Ќе ја разиграат...

Мојот дом | Нема коментари

Мириси за смирен дом

Мириси за смирен дом

Вашиот дом е местото каде го поминувате поголемиот дел од вашето слободно време. Вашата удобност е најбитниот момент кој го нуди домот. Смирената и...

Мојот дом | Нема коментари

Слики на ѕидот

Слики на ѕидот

Собравте убава збирка уметнички слики, фотографии или постери и имате празни ѕидови во собите. Што сега? Како сето тоа да го наредите, да изгледа складно...

Мојот дом | Нема коментари

Мебел од гранки

Мебел од гранки

Природата е вечна инспирација на дизајнерите. Ви прикажуваме неколку идеи како да ја употребите и вие, а примерите може да послужат и како инспирација...

Мојот дом | Нема коментари

Тој магичен Бонсаи

Тој магичен Бонсаи

Во Јапонија каде што религијата проповеда почит кон природата, возрастта и предците на човечкиот род, Бонсаито е високо почитувана уметност, што ја...

Мојот дом | Нема коментари

Уредување на домот според фенг – шуи техниката  (основи)

Уредување на домот според фенг – шуи техниката (основи)

Фенг-шуи е древен кинески систем што синтетизира повеќе учења, со цел човекот да биде во допир со природата. Традиционално се користел за да се одбере...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk