Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Се чини дека на Тиндер, најпозната апликација за запознавање, знаат кои хороскопски знаци се совршени едни за други. Компанијата спроведе мало истражување и провери кои хороскопски знаци се најчесто поврзани и дошле до интересни заклучоци.. 1.Овенот најверојатно ќе се поврзе со Вага. 2.Бикот најверојатно ќе се поврзе со Бик. 3.Близнаците…