Категорија

Motherhood

Категорија

Вашата бременост заврши и вие сте наградени со вашето бебенце и Вашата нова титула – мама. Вашето тело се опоравува од породувањето и почнува да се враќа во претходната форма, учите како да се грижите за бебето и сето тоа бара многу напори. Но мајките имаат скриен извор на сила,…