Категорија

Celebrity

Категорија

Подгответе се за најтажната животна приказна која со здружени сили ќе ви ја раскажат Џенифер Анистон, Деми Мур и Алиша Кис во драмата со наслов „Five“. Филмот „Пет“ се претпоставува дека ќе биде едно од најтажните остварувања на големото платно и општо во филмската индустрија. Се работи за пет луѓе…