Категорија

Celebrity

Категорија

Љубовта меѓу победниците на шоуто „Големиот брат“, Маријана и Немеш цвета. Маријана (27) и Немеш (22) ја обновија љубовта која ја зпочнаа пред камерите на реалното шоу, а девојката поминала три незаборавни недели во станот на Немеш во Белград. „И понатаму сме во стабилна врска, а се гледаме секогаш кога…