Категорија

ШоуБиз

Категорија

Ме нарекуваа најголем ерген во Холивуд, затоа што никогаш не застанав пред олтар, но сум бил во долгогодишни врски. Се чувствувам исто како да сум имал неколку неуспешни и пропаднати бракови позади себе. Никогаш не сум криел дека уживам во друштво на убави девојки и забави- кажа Ал Пачино. Глумецот…