Категорија

Убавина

Категорија

Ако сакате да го забрзате го растот на вашата коса, истото можете да го постигнете со помош на состојки кои ќе ги најдете во вашата кујна. Истите се покажале ефикасни во обезбедувањето на вашата коса со потребните витамини а во исто време го одржуваат и вашиот скалп. 1.Рузмарин Рузмаринот како…