Категорија

Убавина

Категорија

Со годините се мнеува нашиот стил на облекување, шминкање па дури и вкусот за различни мирисни ноти. Научниците направија едно истражување со кое предложуваат кои се најдобрите парфеми кои одговараат на годините кои ги имаме. Тинејџерски години – слатки мириси Според научниците тинејџерките најмногу одбираат слатки мириси кои всушност и…