Категорија

Убавина

Категорија

Денес Ви претставуваме идеја за шминка во есенски нијанси. Како да ја направите? Од средината на горниот капак до крај нанесете сиво зелена нијанса сенка за очи и малку издолжете во крајот. По  целата површина односно по должината на линијата каде се превиткува горниот капак нанесете темно кафејава сенка со…