Категорија

Cafe Del Mar

Категорија

Изолацијата, како и социјалната дистанца нè научија на многу лекции. Зошто да не задржите некои нови навики во вашиот секојдневен живот? Не,не сакаме да ви напишеме за друга теорија за самопомош. Ние веруваме и нормално е дека повеќето од вас едвај го дочекаа олабавувањето на меркитекако и враќањето(колку-толку) на стариот…