Категорија

Cafe Del Mar

Категорија

Промените на ноктите обично се безопасни, но тие можат да укажат на тоа дека треба да посетите лекар, еве во кои ситуации. Ноктите ви кажуваат многу за вас и ние сега не мислиме на навиката да ги грицкате ноктите. Додека повеќето од промените сè уште се знак на стареење или…