Категорија

Керозин

Категорија

Мајбах е германски производител на луксузни автомобили којшто успешно работел до втората светска војна, па 50тина година не произведувал ништо, за да повторно се врати на голема врата пред 10тина години. Мајбах Екселеро е спортски автомобил со високи перформанси којшто на јавноста и беше претставен во Мај 2005 во Берлин.…

Овој модел на Јагуар  според магазинот за коли Sports Car International се наоѓа на првото место на листата на…

ЕДО е Германска тјунинг компанија која е позната по одличните тјунинзи на спортски автомобили. И кога повеќето мислат дека…

Возило на GMC кое не е беџиран Шевролет? Со интересен “индустриски изглед”, Granite е остар, прецизен и концизен, со…