Категорија

Керозин

Категорија

Креиран од Бен Болби (поранешен шеф на Лола дизајн, поранешен технички директор на Ganassi Racing), DeltaWing е еден од неколкуте предложени шасии за IndyCar 2012. Обликот генерира гравитациона сила без крила или спојлери и би требало да биде имуна на турбуленциите во тесните четвртини. Прикажан бил за прв пат во…

Smart повторно го превртува автомобилскиот свет наопаку и ги предизвикува идеите за тоа како урбаниот пикап треба да изгледа.…

BMW (Bayerische Motoren Werke), ја основала својата репутација како компанија за спортски автомобили кога еден од нејзините автомобили од…

Новите Chrysler 200 серии им обезбедуваат на клиентите добро стокмени возила со средна големина, со извонредно ниво на стандардна…

Подобра управливост, зголемена моќност, намалена потрошувачка на гориво, дополнителна стандардна опрема, повеќе префинетост и новите технологии кои им помагаат…

Овој автомобил е еден од триесетте модели изградена од страна на Боб Карнс во Денвер во период од две…

Верзијата на супер-автомобилот Spider Covini C6W со 6 тркала беше се карактеризира со V8 мотор поставен на средината способен…