Категорија

Керозин

Категорија

Ќе ви биде опростено доколку никогаш не сте слушнале за компанијата SchwabenFolia и нивниот партнер компанијата  Dähler, кои се заслужни за креирањето на автомобил под називот Wiesmann Roadster MF5 V10 Black Bat. SchwabenFolia го облече роудстерот во темно “одело”, а како изгледот би бил комплетен и 20 инчните BBS алуминиумски…

Во последните шест години, шефот на Ginetta – Лоренс Томлинсон ја превзема британската марка од носталгичен остаток од 60-тие…

Во 1955 година, Ford понудил комплетно редизајниран модел – и внатре и надвор. Новиот дизајн се карактеризирал со подолги,…

Стоковните магнати од Детроит, Л. Хадсон и Рој Д. Чапин ја формирале Hudson Motor Car компанијата во 1909 година.…

Овој Rolls-Royce се најде во состојба на тотална непоправливост во една барака во Англија. Тој бил првично направен како…

Британскиот тркач Сиднеј Алард добил еден куп V8 мотори на Ford купени од страна на британската влада, кои не…