Категорија

Керозин

Категорија

Многу дизајнери ја покажуваат својата креативна слобода на концепт- автомобилите, а таков е случајот и со Алдо Шурманп, од Институтот за применетот дизајн во Торино, со неговиот концепот под името Ferrari Celeritas. Шурмановото идејно решение за овој двосед значително се разликува од другите концепти поврзани со компанијата од Маранело, а…

Прикажан на авто-саемот во Женева во март 2011, овој хибрид  го направи своето прво тест возење во Есторила на 11ти Октомври. После низата тест-возења…

Delahaye секогаш биле извонредни автомобили. Тие се интересни, брзи, стабилни и дизајн кој го привлекува секој поглед. Емил Делахаје почнал со изградбата на автомобили…