Категорија

Керозин

Категорија

Shelby. Ова име веднаш буди слики од автомобили со високи перформанси и беспрекорни тркачки машини.  Еднен од моделите кои му донесе слава на овој автомобилски дизајнер беше  познатата Cobra. Cobra-та беше брза,агилна- едноставно ракета на тркала. Такво нешто и имал на ум Shelby кога ја дизајнирал оваа спојка од Европски…

Кога Cayenne и Panamera беа воведени, Порше-филите се пожалија и прогласија уништување на нивниот свет бренд. Сега, неколку години…

Со новиот Mazda Shinari концепт, јапонскиот производител на автомобили ја сврте страницата на својата “Nagare” дизајн линија кон нов,…

Packard Grey Wolf е еден од најпознатите автомобили на почетокот на тркачката историја. Во 1901 година, браќата Пакард заминале…

Acura TL ќе имплементира неколку промени кои значително ќе го освежат моделот за 2012 година. Овој врвен седан се…

Buick Verano 2012 е новиот копактен седан на оваа дивизија на General Motors. Verano е компактен седан кој се…