Категорија

Керозин

Категорија

Pagani Zonda спортски автомобил произведен од Пагани во Италија. Mоторот на овој автомобил се наоѓа помеѓу предните и задните оски.  Тој за прв пат бил произведен во 1999 година, а од оваа година, овој автомобил повеќе не се произведува. Зонда 206, за прв пат беше произведен во јуни 2009, и тоа…

Porsche 911 GT3 e верзија на спорстката кола Porsche 911 наменета за високи перформанси. Овој автомобил, кој започнал да…

Пејбл Бич Конкур д’Елеганс е еден од најпрестижните класика автомобили претставени во светот. Комбинирајќи екстремно стари автомобили, чудни автомобили,…

Мекларен МП4-12Ц е спортски автомoбил дизајниран и произведен од Мекларен Автомотив. Ова е прво производство на автомобил кој целосно…